Presentació de la recerca sobre la comunitat gai de Sitges
2017-12-13 15:30:00

L'Institut d'Estudis Penedesencs continua amb la presentació dels treballs de l'Inventari del Patrimoni Cultural Immaterial del Penedès. L’acte es va celebrar el 10 de novembre de 2017, a l’Auditori dal Centre Cultural Miramar de Sitges (Garraf),  en el marc de les Trobades d'Etnologia i Recerca del programa Cultura Viva de la Direcció General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals. A la presentació hi va assistir la regidora de Benestar i Família de l’Ajuntament de Sitges, Mireia Rossell, i el president de l’Associació Gay Sitges Link, Martín Martín.

Els antropòlegs Josep Puigbó i Héctor Ortega vam presentar la seva recerca sobre la comunitat gai de Sitges iniciada en el marc del Projecte d’Investigació Lakatos en Antropologia i també “e-SPACIO” una aplicació per a telèfons intel·ligents que permetrà, mitjançant les noves tecnologies, que la comunitat pugui participar en la creació i gestió del patrimoni LGTBI de Sitges.

L'objectiu d'aquestes Trobades d'Etnologia i Recerca és donar a conèixer directament a les comunitats que han estat objecte d’estudi els resultats de les recerques realitzades i que aquestes puguin fer les seves aportacions. També serveixen per enfortir el treball en xarxa entre les diferents entitats del Penedès, per a la realització i difusió de l'Inventari del Patrimoni Cultural Immaterial del Penedès. En aquest cas, un agraïment molt especial a l’Associació Gay Sitges Link.

Fotografia cedida per Gay Sitges Link.

Responsive image