Presentació de la recerca sobre les puntes de coixí al Penedès
2018-08-15 07:15:00

En el marc del  programa Cultura Viva l'Observatori del Patrimoni Etnològic i Immaterial de la Generalitat de Catalunya, que té per objectiu donar a conèixer directament a les comunitats que han estat objecte d’estudi els resultats de les recerques realitzades, es va fer la presentació dels treballs de l'Inventari del Patrimoni Cultural Immaterial del Penedès.

Va ser el divendres 18 de maig de 2018, a l’Auditori Municipal de l’Arboç i la presentació va anar a càrrec de M. Carme Rafecas, antropòloga que ha realitzat el treball de camp sobre les puntes de coixí i de la coordinadora del projecte d’Inventari del Patrimoni Cultural Immaterial del Penedès, Àngels Travé.

A continuació es va fer un col·loqui amb la participació de Rosa M. Provencio, presidenta de l’Associació Catalana de Puntaires, Sergi Sedó, director del Museu de Puntes al Coixí de l’Arboç, Mercè Ribas, directora de l’Escola de Puntaires de l’Arboç, Albert Tubau, president de l’Institut d’Estudis Penedesencs, Joan Sans, alcalde de l’Arboç i de les persones assistents a l’acte.

Aquesta activitat també va formar part dels actes de la 31a Edició de la Diada de la Puntaire de Catalunya i va estar organitzada per l'Institut d'Estudis Penedesencs conjuntament amb l’Ajuntament de l’Arboç i la Fundació Privada Museu de Puntes al Coixí de l’Arboç.

Responsive image