De l'aiguardent al cava: el procés d'especialització vitivinícola a les comarques del Penedès-Garraf.
Coberta
Número

56

Tipologia

Llibre

Format

En suport físic

Autoria i responsabilitat

Colomé Ferrer, J.

Títol

De l'aiguardent al cava: el procés d'especialització vitivinícola a les comarques del Penedès-Garraf.

Edició

1a Edició

Peu d'impremta

Vilafranca del Penedès: El 3 de vuit, Ramon Nadal, 2003

Extensió

323 pàgs.

Notes

Ubicació: Universitat de Catalunya; Universitat de Barcelona; Universitat de Girona; Universitat Jaume I; Universitat Rovira i Virgili; Universitat Pompeu Fabra.

Notes

Inclou il·lustracions

Notes

Autors adicionals: Arnabat i Mata, R.; Saumell i Soler, A.; Giralt i Raventós, E.; Nadal Roquet-Jalmar, M.; Planas i Maresma, J.; Soler, R.; Valls Junyent, F.

Idiomes

Català

Número normalitzat

ISBN: 8493240532

Explicació breu del contingut del document

Gran volum dedicat a la evolució de la temàtica vitivinícola al Penedès. Fa especial referència a la importància de Vilafranca com a centre exportador de vi a les principals poblacions de l'Estat, així com les perspectives socials del tema empresarial i obrer.

Descriptors IP

Activitats productives, processos i tècniques

Descriptors temàtics

El cava , Vi escumós , Viticultura

Descriptors geogràfics

PENEDÈS, EL